Uw ogen zijn uniek, de service van Brillemans daarom ook!

Uw ogen zijn uniek en dat betekent dat ze niet met een standaard oogmeting onderzocht kunnen worden. Brillemans biedt u dan ook, op basis van uw wensen en/of klachten, verschillende mogelijkheden. Kortom, Brillemans biedt u oogzorg op maat. Van een gratis oogtest tot een uitgebreid specialistisch oogonderzoek.

Het is verstandig om uw ogen regelmatig te laten controleren. Een minieme afwijking kan al hoofdpijn veroorzaken. Verhoogde oogdruk kan op termijn zelfs leiden tot ernstige oogaandoeningen en klachten treden veelal pas in een laat stadium op. Zeker als u boven de veertig bent, is het daarom belangrijk om ook uw oogdruk regelmatig te laten controleren.

De oogmeting start met een bespreking van uw oogheelkundig verleden, eventuele erfelijke factoren en medicijngebruik. Brillemans heeft de kennis en ervaring om met geavanceerde apparatuur te bepalen wat voor u de beste oplossing is. Brillemans staat dan ook garant voor verantwoorde, veilige en persoonlijke zorg.

Nieuws

Summer of '18 Sale! -50% korting op ALLE zonnebrillen

SUMMER OF '18
De zomer loopt langzaam ten einde.
Maar het zonnetje laat zich nog volop zien in de Lusthofstraat 🌞
En..!! Bij Brillemans volop SALE 🤩
ALLE 😎ZONNEBRILLEN😎 -50% KORTING!

Dit doet een smartphone met je ogen..

Dit doet een smartphone met je ogen:
KLIK HIER: www.telegraaf.nl

Niks geen oranje glazen... de Blue Control coating voor op onze brillenglazen is toch echt wel een stukje fraaier.
Kom gerust eens langs om onze demo te testen.
Hou onze facebook pagina goed in de gaten! Binnenkort meer over een blauw licht filter i.c.m. contactlenzen

TWOBILLIONEYES Foundation

Vanaf maart zijn wij trotse ambassadeur van TWOBILLIONEYES foundation!

Wij helpen mee om helder zicht te brengen bij twee miljard ogen.
1.000.000.000 mensen hebben slecht zicht.
90% van de mensen die daar profijt van zouden hebben wonen in lage inkomenslanden.

Bekijk op de onderstaande link het werk van TWOBILLIONEYES!
www.twobillioneyes.org

DICK MOBY - Brillen van gerecycled plastic

Dick Moby is opgericht door de Amsterdammers Tim Holland en Robbert Wefers Bettink, allebei jongens die graag surfen, zeilen en duiken. Beiden hebben daarbij een achtergrond als ontwerper. Met het merk Dick Moby willen ze twee zaken uitdragen: enerzijds het in de focus zetten van de plasticvervuiling van stranden en oceanen en anderzijds het bewust maken van het grote publiek van de waarde van plastic als grondstof. In hun visie kan het tweede issue het eerste goede diensten bewijzen: als we plastic gaan zien als de waardevolle en steeds herbruikbare grondstof die het is, zullen we er ook veel bewuster mee omgaan.
De brillen van Dick Moby zijn gemaakt van een innovatief soort eco-plastic.

Door de waarde van plastic en zijn kracht te zien, zijn Tim en Robbert zonnebrillen gaan ontwerpen. Ze maken prachtige schetsen in Amsterdam en in Italië wordt alles gemaakt van eco-plastic.

Brillen

Merken bij Brillemans

Een bril is niet alleen nodig om goed te kunnen zien, maar vormt ook een onderdeel van uw garderobe. Oogmode is dus onmisbaar! Het is belangrijk dat uw montuur bij uw uitstraling past. Brillemans biedt een ruim assortiment brillen met het beste dat de optiekwereld te bieden heeft. Een uitgebreide mix van klassieke monturen, trendy exemplaren en stijlvolle brillen van bekende modeontwerpers, uiteraard allemaal van uitstekende kwaliteit. Een persoonlijk advies is voor uw keuze van essentieel belang. Bij Brillemans kunt u daar altijd op rekenen.

Zonnebrillen

Zonnebrillen voor jong én oud

Zonnebrillen zijn er in vele uitvoeringen, merken, kleuren en glastypen. De zonnebril is heden ten dage hét mode accessoire voor de moderne vrouw én man. Brillemans heeft voor iedere persoon een passende zonnebril, voor vrouw en man, voor jong en oud!

Optometrie

Optometrie

Staar, hoge oogdruk... oogaandoeningen komen vaak in de winkel van een opticiën aan het licht. De bij het Optometristen Collectief Rijnmond (OCR) aangesloten optiekbedrijven beschikken allen over één (of meer) optometrist(en) die klanten screent op oogaandoeningen, zo ook Brillemans. De OCR-optometrist verwijst zonodig door naar een oogarts. Een OCR-optometrist heeft een afgeronde HBO-opleiding, valt onder de BIG-wet art. 34 en is aangesloten bij de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici. Regelmatig volgen de optometristen die zijn aangesloten bij het OCR bijscholing, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Kijken doe je met je ogen, maar... begrijpen wat je ziet gebeurt in je hersenen

Je oog kan bewegen dankzij spieren die de bewegingen van je oog of van onderdelen van je oog regelen. Uiteindelijk komt alles waar je naar kijkt haarscherp op je netvlies te staan. Hoe gaat dat? De voornaamste onderdelen van je oog zijn:

Privacy

Privacyverklaring Brillemans

Via de diverse diensten van Brillemans worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens
verwerkt. Brillemans acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang.
Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Afspraak

Contact

Brillemans

Lusthofstraat 29-b
3062 WB Rotterdam
010-4141722
info@brillemans.nl

Social

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:30 - 17:30
Woensdag
9:30 - 17:30
Donderdag
9:30 - 17:30
Vrijdag
9:30 - 17:30
Zaterdag
9:30 - 17:00
Zondag
Gesloten
Overige