WE ZIJN VOLLEDIG OPERATIONEEL!!

De juiste zorg voor u staat bij ons voorop!
Daarom hebben wij de afgelopen tijd verschillende maatregelen en aanpassingen getroffen
om al onze metingen weer op een veilige manier voor u te kunnen uitvoeren.
Wij zijn van:
dinsdag t/m vrijdag tussen 09.30 - 17.30 uur
en op zaterdag van 09.30 - 17.00 uur.

Voor u en onze veiligheid werken wij op afspraak en MET MONDKAPJES en handhaven ons beleid van maximaal 3 personen tegelijk in de winkel.

Blijf gezond, veilig en positief
Lieve groet van het hele team van Brillemans

Lenzen

Contactlens controle en aanpassingen

Door onze aangepaste instrumenten met de laatste technieken is het ook in deze tijd weer mogelijk om veilig contactlenzen te controleren en (opnieuw) aan te passen!
Het bepalen van de oogvorm en het beoordelen van de ogen gebeurt nu digitaal, maximaal afgeschermd, zodat u veilig en nauwkeurig de ogen weer kunt laten opmeten en controleren.
Uiteraard gebeurt dat momenteel alleen op afspraak.
Bel ons op 010-4141722 of klik rechts bovenaan op het kopje "Afspraak" om zelf een afspraak in te plannen.

Nacht lenzen

Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je oog. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen. nachtlenzen zijn een goede oplossing als je last hebt van je lenzen, door bijvoorbeeld DROGE OGEN of vuiltjes achter de lens. Doordat je overdag geen lenzen draagt, heb je hier dus geen last van. Nachtlenzen geven je comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent

Lens timer

Binnen de App vindt u ook een lens timer. Hiermee kunt u aangeven wanneer u bent gestart met de lenzen en krijgt u elke maand een reminder om de lenzen te vervangen. Na zes maanden krijgt u een reminder om nieuwe lenzen te bestellen, zodat u weer op tijd nieuwe lenzen heeft.

Dit alles komt de gezondheid van uw ogen ten goede.

Glazen

JE KIJKT 240 KEER PER DAG OP JE SMARTPHONE

MAAK HET JE OGEN WAT GEMAKKELIJKER

Geen spier in je lichaam beweegt zoveel als de spieren aan je ogen. Ze doen aan topsport. Altijd in beweging, zelfs wanneer je uitrust. Daarom moeten we ze goed verzorgen, de juiste ondersteuning bieden en ze niet nóg harder laten werken. Zeker met onze digitale levensstijl is dit van belang. Met ZEISS Smartlife brillenglazen, onze best glazen ooit, kijk je comfortabeler op alle afstanden en in alle richtingen. Zo geef je ze de rust die ze verdienen, en maak je het je ogen wat gemakkelijker.

Benieuwd wat wij voor jouw ogen kunnen doen?
Plan uw afspraak online in!

Office glazen van Zeiss

Hét brilleglas voor Social Distancing!

De OfficePlus glazen van Zeiss zijn best wel een antwoord op de huidige Social Distancing: Deze glazen hebben een scherp zicht van zeker 1.5 meter tot dichtbij. In deze tijd waarin velen thuis moeten werken achter de laptop is een comfortabel zicht wel een vereiste. Ook in de tuin of op het balkon zijn deze bruikbaar. Niet alleen in een heldere uitvoering maar ook op kleur leverbaar!

Brillen

Oogmode bij Brillemans

Een bril is niet alleen nodig om goed te kunnen zien, maar vormt ook een onderdeel van uw garderobe. Oogmode is dus onmisbaar! Het is belangrijk dat uw montuur bij uw uitstraling past. Brillemans biedt een ruim assortiment brillen met het beste dat de optiekwereld te bieden heeft. Een uitgebreide mix van klassieke monturen, trendy exemplaren en stijlvolle brillen van bekende modeontwerpers, uiteraard allemaal van uitstekende kwaliteit. Een persoonlijk advies is voor uw keuze van essentieel belang. Bij Brillemans kunt u daar altijd op rekenen.

Zonnebrillen

Zonnebrillen voor jong én oud

Zonnebrillen zijn er in vele uitvoeringen, merken, kleuren en glastypen. De zonnebril is heden ten dage hét mode accessoire voor de moderne vrouw én man. Brillemans heeft voor iedere persoon een passende zonnebril, voor vrouw en man, voor jong en oud!

Optometrie

Optometrie

Staar, hoge oogdruk... oogaandoeningen komen vaak in de winkel van een opticiën aan het licht. De bij het Optometristen Collectief Rijnmond (OCR) aangesloten optiekbedrijven beschikken allen over één (of meer) optometrist(en) die klanten screent op oogaandoeningen, zo ook Brillemans. De OCR-optometrist verwijst zonodig door naar een oogarts. Een OCR-optometrist heeft een afgeronde HBO-opleiding, valt onder de BIG-wet art. 34 en is aangesloten bij de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici. Regelmatig volgen de optometristen die zijn aangesloten bij het OCR bijscholing, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Kijken doe je met je ogen, maar... begrijpen wat je ziet gebeurt in je hersenen

Je oog kan bewegen dankzij spieren die de bewegingen van je oog of van onderdelen van je oog regelen. Uiteindelijk komt alles waar je naar kijkt haarscherp op je netvlies te staan. Hoe gaat dat? De voornaamste onderdelen van je oog zijn:

Privacy

Privacyverklaring Brillemans

Via de diverse diensten van Brillemans worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens
verwerkt. Brillemans acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang.
Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Afspraak

Contact

Brillemans

Lusthofstraat 29-b
3062 WB Rotterdam
010-4141722
info@brillemans.nl
KvK NL001807292B84

Social

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:30 - 17.30
Woensdag
9.30 - 17.30
Donderdag
9:30 - 17.30
Vrijdag
9:30 - 17.30
Zaterdag
9:30 - 17.00
Zondag
Gesloten
Overige