Merken bij Brillemans

Een bril is niet alleen nodig om goed te kunnen zien, maar vormt ook een onderdeel van uw garderobe. Oogmode is dus onmisbaar! Het is belangrijk dat uw montuur bij uw uitstraling past. Brillemans biedt een ruim assortiment brillen met het beste dat de optiekwereld te bieden heeft. Een uitgebreide mix van klassieke monturen, trendy exemplaren en stijlvolle brillen van bekende modeontwerpers, uiteraard allemaal van uitstekende kwaliteit. Een persoonlijk advies is voor uw keuze van essentieel belang. Bij Brillemans kunt u daar altijd op rekenen.

Vanni Occhiali


Bij VANNI bedoelen we wat we zeggen.

Het label "Made in Italy" verschijnt vaak op producten die, hoewel zij in Italië bedacht of ontworpen zijn, al te vaak niet echt in Italië worden gemaakt.

Voor VANNI Made in Italy is een belofte die niet alleen een streng creatief ontwerpproces betekent, maar ook een langdurige samenwerking met onze zeer gespecialiseerde Italiaanse productiepartners. Onze brillen zijn handgemaakt door ambachtslieden wiens vaardigheid en kennis door generaties is doorgegeven en die de hoogste kwaliteit vakmanschap leveren met de nieuwste nauwkeurige machines.

VANNI is trots om te ondersteunen en deel uit te maken van deze hoogstaande fabrieken die Italië vertegenwoordigt, het promoten van mooie vervaardigde producten die ons land wereldwijd sinds de renaissance exporteert.

GEMAAKT IN ITALIË, betekent natuurlijk dat VANNI in elke fase van het productieproces substantieel verantwoordelijk is: van concept en ontwerp tot het verkrijgen van materialen en componenten van lokale leveranciers en fabricage in Italiaanse fabrieken van topkwaliteit.

VANNI garandeert een echt van A tot Z 'Made in Italy' product, en dat is zeker.

SALT.

SALT.
Een merk geboren aan de kust van Californië in 2006.
Salt combineert de beste onderscheidende materialen met Japans vakmanschap om de beste hoogwaardige brillen te maken.
Het merk haalt zijn inspiratie uit de pure schoonheid van de natuur, die eenvoudig in beeld verschijnt maar bestaat uit een complex proces dat in de loop der tijd is geperfectioneerd. De zee, de lucht, het land en hun tijdloze verbinding. Onze missie is deze inspiratie vast te leggen en in te vullen in ons product.
SALT.’s Ontwerptaal is tijdloos, en dat is relevant aangezien de tijdelijk trends komen en gaan.
Salt is een merk voor iedereen die waardering heeft voor mooi gemaakte maar tijdloos en eenvoudige producten.

Jono Hennessy

FACE A FACE

Lindberg