De vrijheid en flexibiliteit van contactlenzen

Wie een bril gewend is en voor het eerst contactlenzen gebruikt, zal de wereld plotseling heel anders zien. Lenzen geven namelijk een breed en natuurlijk gezichtsveld, heel anders dan het 'omkaderde' zicht van een bril.

Als u een actief leven leidt, merkt u het verschil direct. Al was het maar omdat u alles scherp ziet, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over krassen op het glas of beschadiging van het montuur.

De huidige contactlenzen zijn absoluut veilig, dragen comfortabel en zijn eenvoudig te onderhouden. Of lenzen uiteindelijk bij u passen heeft echter niet alleen met de kwaliteit te maken. Minstens zo belangrijk is dat u een goed advies krijgt van een specialist, die exact weet welke contactlenzen voor uw ogen en uw levensstijl het meest geschikt zijn. Bij Brillemans bent u daarvoor aan het juiste adres.
Bij Brillemans is een gediplomeerde contactlensspecialist aanwezig om u te adviseren. Hij is zelfs ook een optometrist, die naast sterkteafwijkingen en de pasvorm van lenzen direct ook de medische kant van uw ogen beoordeelt.